C A C A O   C E R E M O N I E

Wist je dat het woord cacao eigenlijk afkomstig is van het Maya-woord Ka’kau en het Maya-woord Chokola’j, wat betekent samen chocolade drinken. Geen wonder dat inheemse stammen zich al duizenden jaren verbonden hebben met cacao doormiddel van ritueel en ceremonie om de communicatie met onze innerlijke wijsheid, de wereld en de energieën om ons heen die ons ondersteunen, te activeren. Nu de spirit van cacao haar wijsheid steeds meer in westerse culturen mengt, vind ik dat het samenwerken met dit magical medicine echt een eer is. Het is tegenwoordig zo duidelijk dat we allemaal verlangen naar gemeenschap en verbinding en de cacao biedt een subtiel maar krachtig emotioneel medicijn waar de wereld behoefte aan heeft. Na duizenden jaren helpt haar liefdevolle aanwezigheid nog steeds mensen over de hele planeet zich open te stellen voor het huis van hun hart. Dit wetende, ziende en eigenhandig te ervaren, ben ik dankbaar dat ik met haar oeroude energie in mijn aanwezigheid, deze veilige omgeving met KAKALINA creëer. Allemaal met de intentie dat het deeply nourishing is om een veilige ruimte aan te bieden waarin je contact kan maken met like-hearted souls over de hele wereld en zo nieuwe manieren te leren om jouw pad met de spirit of cacao en jezelf te verdiepen.

In een ceremonie waarin we samen de cacao drinken, focussen we ons op het openen van het hart, het zetten van intenties en de kracht en liefde vrijuit te laten stromen. Het is een diepe, krachtige reis waarin je helemaal mag thuiskomen in jouw pure zijn. Jouw hart. Je hart dat zich verbindt met alle harten om je heen. Een manier om vanuit je hoofd weer terug te komen in je lijf, je hart. Te shiften van angst naar liefde. 

We komen samen met elkaar om te verbinden. Om onze eigen innerlijke kracht te ontdekken. Om in verbinding te komen met ons hart, maar ook onze creativiteit en levensenergie. Thuiskomen in jezelf verbonden met jouw intuïtie en liefde. De krachtige maar toch zachte energie van de cacao helpt jou met het dieper zakken in jouw eigen krachtcentrum. In dit magische eeuwenoude ritueel word je uitgenodigd om dit zelf te gaan ervaren. We doen het samen, ik begeleid je met zo veel liefde in deze verdiepende reis, omringd door de liefdevolle armen van mama cacao waarin je volledig mag zakken in the center of your soul.

 

Naast het verkopen van KAKALINA KAKAO ben ik ook in te huren voor het begeleiden van cacao ceremonies. Wil je jouw verjaardag, een babyshower, een bachelorette op een bijzondere manier vieren? Of wil je graag met een groepje een prive cacao ceremonie doen? Ik begeleid met alle liefde een cacao ceremonie bij mij thuis of op locatie.

 

Mail naar info@kakalinakakao.nl voor meer informatie en prijzen.