12-week kakalina facilitator training: dreaming into being

  • opening ceremony
  • 4 x 1-on-1 online session – deep dives
  • workbook with teachings & exercises
  • meditations/visualizations
  • extra guiding through whatsapp available
  • app group with sisters
  • closing ceremony
  • integration session after the training
  • ritual kit with KAKALINA KAKAO
  • discount code to buy your KAKALINA KAKAO
Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with x4 preset

kakalina facilitator training: dreaming into being

This journey takes 12-weeks.

Price: € 1.111,00

When you feel the call to go on this journey with me, please contact me through info@kakalinakakao.nl

“Wat een magisch traject was dit! Het was zoveel meer dan wat ik me er van tevoren bij kon voorstellen. Deze prachtige vrouw bezit enorm veel liefde, kracht, dankbaarheid en wijsheid. En heeft dit op een geweldige wijze in mij naar boven weten te brengen. Deze lieve engel bracht mij weer in contact met mijn vleugels, en gaf daarbij het vertrouwen om zelf de vlieguren te gaan maken die mij nog dichter bij mezelf gaan brengen. Dank je dank je dankjewel Nathalie ♥ “

– Aileen

“Toen ik Nathalie (op een hele magische wijze) vond, besloot ik puur op intuïtie in te stappen in haar programma. Ik kende Nathalie en haar werkwijze eigenlijk niet, maar wist dat dit is wat ik mocht doen. En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Het programma vloog voorbij, maar tegelijkertijd voelde het alsof ik Nathalie al jaren kende. Voordat we begonnen beloofde Nathalie mij dat het een deep dive in vooral mijzelf zou worden. Ik begreep dit niet helemaal omdat ik vooral wilde leren hoe ik ceremonies kon begeleiden en verwachtte meer iets externs dat me aangeleerd zou worden, maar ik had vertrouwen. Achteraf snap ik het helemaal, dit proces ging eigenlijk alleen máár over mijzelf. En van daaruit heb ik de kracht gevonden om de ruimte te kunnen zijn, nodig in ceremonies.

Ondanks de relatief korte periode dat ik met Nathalie heb gewerkt, voel ik een enorme verdieping in mijzelf en vooral mijn vrouwelijkheid. Ik voel me veel meer verbonden met mijzelf.

De fysieke dag was de kers op de taart. Ik heb daar echt zo enorm van genoten, een magische dag was dit!

Ontzettend dankbaar voor dit prachtige proces en het voelt ook zo fijn dat ik er prachtige sisters bij heb! Dankjewel Nathalie en tot snel!”

– Esmay

”Afgelopen periode heb ik het traject van Nathalie als allereerste mogen ervaren. Deze deep dive samen met haar was 1-op-1. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied ben ik echt ontwikkeld en nog steeds aan het ontwikkelen. Dit traject was zo waardevol! Je leert niet alleen over de power van het krachtige eeuwenoude medicijn cacao maar ook zoveel meer! Je leert jezelf echt kennen op een dieper level, over jouw powers en wat jij allemaal kan. Éen keer per week hadden we een online teaching moment. De rest van de week ging ik met haar teachings boek, wat écht prachtig is aan de slag. Je krijgt opdrachten waar je op terug komt in het volgende online moment. De maand zijn we geëindigd met een fysieke dag waarin ik de ceremonie gaf aan Nathalie. Dit was prachtig en fijn. Nathalie geeft feedback, puur en eerlijk. Daar heb je écht zoveel aan. Ik ben heel dankbaar dat ik samen met deze lieve vrouw dit traject ben aan gegaan ♥ Onwijs waardevol en iedereen die zelf wil ontwikkelen, zichzelf wil vinden op spiritueel en persoonlijk gebied raad ik dit meer dan 100% aan. Zoveel liefde voor jou sister, dankjewel!”

– Lara

logo kakalina full colour

Kakalina Kakao

by Nathalie Kemna

Email: info@kakalinakakao.nl

btw: NL002235980B67

KvK: 63737493

© 2018 - 2024 Kemna Productions