Nathalie Kemna – founder of KAKALINA KAKAO – a medicine woman, spiritual mentor and energy worker. “My mission on earth is bringing back the memory that we are the source. Remembering that we are the carriers of all wisdom, unique power, magic and love. Bringing back the harmony of life in connection with Earth. bringing back the memory of wholeness. 

I am creating a safe space for you to be. where you will go on a deep journey within, where you will find the home within yourself again. Working with the magical plant medicine Kakalina kakao which will guide you back home to your heart, your inner world, bringing you back from your head into your heart, a state of unconditional love, leaving you feeling grounded, connected, whole, euphoric and in a lovely natural high.”

 

M Y    S T O R Y

Toen ik voor het eerst een cacao ceremonie bijwoonde wist ik dat dit iets magisch was. Ik voelde mijn hart openen en een enorm sterke verbinding met mijn intuïtie, mijn innerlijke kracht en mijn vrouwelijkheid. Ik werd gevuld met een gevoel van liefde, onvoorwaardelijke liefde. Ik had mezelf in tijden niet zo stralend en levendig gevoeld. I fell in love. Vanuit deze liefde en wilde ik iets creëren en delen. Om ook jullie de kracht van dit magische plant medicijn dat je diep in contact brengt met je innerlijke wereld, je vanuit je hoofd weer in je lijf laat zakken, het gevoel van kracht, onvoorwaardelijke liefde en zachtheid te laten ervaren. De cacao spirit is van ouds een vrouwelijke energie die jouw creativiteit en levensenergie weer laat stromen vanuit een staat van zijn..

En vanuit deze liefde voor de cacao is KAKALINA geboren. KAKALINA – wat betekent puur, gezegend & heilig. Ik ben op zoek gegaan naar een zachte, krachtige cacao die mijn hart volledig kan openen.

De Theobroma cacao boom is heilig bij de Maya’s en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en geselecteerd voor de beste kwaliteit waarin alle voedingswaarden behouden blijven zonder enige toevoegingen. De cacao waar KAKALINA mee werkt komt uit de Ucayali-regio in Peru.

Ik ben zorgvuldig aan verschillende recepten gaan werken om de krachtigste blends te creëren. De samenstelling van deze blends geven jou precies wat je nodig hebt. De cacao wordt met liefde en intentie bereid, zodat ieder kopje gevuld is met liefde. Zo kun je ook thuis de magie van dit prachtige medicijn ervaren.

KAKALINA nodigt jou uit in deze veilige en sacred ruimte voor liefde en verbinding. Om de ruimte te openen in jouw hart voor een diepere verbinding met de liefde in jou, jouw eigen wijsheid, je unieke kracht, en de heelheid in jezelf.

Het integreren van KAKALINA als ritueel in jouw leven helpt jou om voluit het leven te ervaren. Vanuit verbinding, vanuit liefde, vanuit een gevoel van eenheid.

Bij ieder kopje verbind jij jezelf met mij alle sisters uit deze community die dit pad samen met jou bewandelen. 

Het pad dat ik mocht bewandelen met dit prachtige plantmedicijn heeft mij ondersteund in de prachtige spirituele groei die ik heb doorlopen. Het heeft mij gronding gegeven in de onrust die ik ervaarde. Het bracht helderheid in de ruis.  Het heeft me in nog diepere verbinding gebracht met mijn intuïtie. Het heeft mij in verbinding gebracht met zo veel prachtige zielen met wie ik deze magie mag delen. Voor mij is de cacao een van de rijkste geneeskrachtige voedingsmiddelen van de aarde. En wauw, wat een eer om hiermee te mogen werken.

 Zou je graag een deep dive willen maken in jezelf onder begeleiding van mij? Ik begeleid cacao ceremonies en 1-op-1 cacao sessies waarin je in een diepe, liefdevolle verbinding komt met jezelf, je hart en je innerlijke kracht. 

 

Shifting from head to heart • from disconnection to connection • from fear to love • from separation to oneness