C E R E M O N I A L   B L E N D

Een cacao ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

 De ceremoniële blend is dan ook een super krachtige blend de je kunt gebruiken voor een at-home ceremonie of bijvoorbeeld een maanritueel. Je zult merken dat het  je hart echt opent en je kracht geeft. In deze liefde en kracht werkt het voor mij extra versterkend intenties te zetten.

D A I L Y   B L E N D

De daily blend zou je in principe op ieder moment van de dag kunnen drinken en kan je eigenlijk zien als vervanging van je dagelijkse kopje koffie. De blend is een stuk minder sterk als de ceremoniële blend, maar bevat wel alle voordelen en werkt super effectief. Ik merk zelf dat ik er meer energie van krijg, dat ik me positiever en gemotiveerder voel, dat ik een stuk productiever ben doordat ik mijn focus kan houden en daarnaast merk ik dat het me meer aardt, dus voel ik me relaxter.

Custom made >> Wil je zelf een ceremonie hosten en wil je graag KAKALINA gebruiken? Dan kan ik de blend speciaal op maat samenstellen.
Mail naar info@kakalinakakao.nl
 voor je aanvraag & de prijzen.